2013. júl. 16.

Gondolatok.

Sziasztok! Amint látjátok még nem új résszel jelentkezem. De arra is nem sokára sor kerül, addig viszont szeretném elmondani hosszas véleményem valamiről.
Az előbb kaptam egy megjegyzést a hatodik fejezethez, ami így szól:

Nekem nagyon nem jon be a blog >_<" az alapotlet jonak tunik de nem szimpik a karakterek se.lehet velem a baj de mind1.a fogalmazasod kicsit hasonlit a Dark-hoz vagy nem tudom mihez.tul nagyok az elkepzeleseid.szerintem nagy faba vagtad a fejszedet ahoz kepest,hogy ilyen fiatal vagy.D: a bocs ha oszinte voltam de az ennyi idoseknek meg kepregenyekkel kene foglalkozniuk nem ilyen szerelmi tortenetekkel :"$ 
Xx Sz.

Nos, szeretném kifejteni a véleményemet, ha megengeditek. Nyilván nagyon dühösek vagytok rám, hogy itt lopom a drága időtöket, de már olyan régóta magamban tartom a véleményem. Szeretném megosztani veletek.
Semmi bajom sincs azzal, hogy ha valakinek nem tetszik a blogom. Megértem. Nem nyerheti el mindenki tetszését, és nem is akarom, hogy elnyerje. Fogadhatnám ezt negatív kritika ként is, de ha azt mondanám, hogy ez az, akkor nem lenne igazam. Nagyon nem. A negatív kritika ugyanis az, mikor a nemtetszését fejezi ki az illető valami iránt, de elmondja, hogy mivel tehetnéd jobbá, hogy neki is elnyerje a tetszését. Itt azonban az a bizonyos valaki, akinek nem tudom a nevét ugyanis nem ezt tette. Mindegy, erre majd később visszatérek. Igazából az dühített fel, hogy “Darkos” a fogalmazásom. Mi van?! Álljunk már meg egy pillanatra. Mi az, hogy Darkos? Csak Hannah tud így fogalmazni? Csak ő? Hm? Nem, nem hiszen! Szerintem nem volt tisztában a szavak jelentésével az, aki ezt írta nekem. Néhány embernek fogalma sincs arról, hogy mennyire önbizalom romboló tud lenni az, mikor egyik blogot a másikhoz hasonlítják. Mindenkinek van külön fantáziája, vannak külön ötletei, szóhasználata stb. Nincs olyan, hogy “úgy fogalmazol mint...”. Mindenki tud szépen és kifejezően fogalmazni. Mielőtt ebbe belemennék, szeretném tudatni veletek, hogy imádom a Darkot. Fantasztikus. A második kedvenc blogom; ugyanis zseniális. Csak kicseszettül elegem van abból, mikor valaki mindent a Darkhoz  hasonlít. Ne csináljuk már. Nem csak az az egyetlen blog létezik a világon, ami jó és olvasható. Ott van például a Shadow. Imádom! Első számú kedvenc blogom. Szerintem jobb, mint a Dark. c; És kövezzetek meg, én akkor is így gondolom!
Rettenetesen dühít. Értitek? Ki tudnék szaladni a világból, mikor valaki azt mondja a blogomra, vagy más blogjára, aminek semmi köze a Darkhoz, hogy “HŰ, DE DARKOS!”
Csak azért, mert felfedezett egy ugyanolyan szót benne (igen, nevessetek csak, de ez általában így szokott menni) attól még kicsit sem darkos. A Dark az Dark. A Shadow az Shadow. A Damn az Damn. És szeretném, ha ezt mindenki megértené.
És hangsúlyoznám, hogy IMÁDOM A DARKOT! De az még nem jelenti azt, hogy mindennek arról kell szólnia! És nem érdekel, hogy ki ért most velem egyet, meg, hogy hányan pártoltok el mellőlem!

------

Aztán a megjegyzést hagyó névtelen jött nekem a korral. Idézem: “az ennyi idoseknek meg kepregenyekkel kene foglalkozniuk nem ilyen szerelmi tortenetekkel.
Hát én megőrülök. Itt fetrengek a nevetéstől. Mi az, hogy ennyi időseknek? A hatodik fejezet végén válaszoltam neki. És remélem, hogy elolvasta, ahogyan ezt a bejegyzést is.
Attól, hogy valaki 13-14 éves, még ugyanúgy lehet fantáziája, nem? Ugyanúgy találhat ki dolgokat és ugyanúgy foglalkozhat szerelmi történettel. Szörnyű dolog, mikor az embert a kora miatt ítélik el. Nem létezhet olyan, hogy valaki érettebb a koránál? Sértő és bántó dolog az embert csak azért elítélni, mert fiatal. De még mindig azt tartom a legrosszabbnak, hogy az emberek ennyire előítéletesek. Attól, hogy ennyi idős vagyok nem írhatok? Rossz érzés, mikor csakis a korod miatt veszik semmibe a munkádat.

Nos, azt hiszem be is fejeztem. Egyébként sem szeretném tovább húzni senkinek az idejét; véleményem szerint ez senkit se érdekelt, de azért gondoltam elmondom.
A folytatásról: a hét folyamán biztosan lesz, de fogalmam sincs, hogy mikor. A blog nem szünetel és nincs és nem is lesz abbahagyva. Csak most néhány napra elment a kedvem az írástól. Sajnálom.

Drága Névtelenünknek pedig üzenném, hogy remélem elolvassa ezt, és büszke magára, hogy sikerült ennyire kiakasztania c; Igen, valóban azt írtam, hogy nem sértődtem meg. Nem is. Csupán borzasztóan dühít, ha az emberek semmibe se nézik a munkámat és igyekeznek minél jobban eltiporni engem is, és a lelki világomat is.

Köszönöm, hogy elolvastátok. Oh, és még valami!
Hagynátok nekem hosszú megjegyzést, ami arról szólna, hogy elmondjátok a blogról a véleményetek? Mert már igazán kíváncsi lettem. Tényleg ennyire unszimpatikusak a karakterek? Tényleg nagy fába vágtam a fejszémet? Bármi is legyen a véleményetek, akik mellettem állnak, azoknak üzenném, hogy: FOLYTATOM AZ ÍRÁST, NEM HAGYOM ABBA, NEM KELL MEGIJEDNI!

Érdekel a véleményetek..Tudjátok. Kíváncsiság c;

Még egyszer köszönöm, hogy elolvastad.
Lana xx.

18 megjegyzés:

  1. Ha azt hiszi, hogy ez a blog DARK-os, akkor szerintem nem ezt a blogot olvassa!
    Nagyon jó a történet, ügyesen írsz. minden rendben van.
    u.i.: itt egy díj néked:
    http://colourfullimaginaryworld.blogspot.hu/p/awards_9.html

    VálaszTörlés
  2. Nos.. Én is kifejtem a véleményem. Az első perctől olvasom az írásaidat, és rögtön megfogott valami a fogalmazás egyszerűségében. Vagyis.. nem egyszerűnek mondanám, hanem nagyszerűnek. Fogalmazol, olyan jól, mint a DARK írója, mégsem írsz úgy.
    Ne dühítsd magad rajta. A korod? Hm.. 13 éves vagy, mégis az írásod hasonlít egy 21 éveséhez. És ezt bóknak veheted :Dd A munka nem a kortól függ, hanem az eredményétől.
    Csak így tovább Lana, mindig akadnak nehézségek, de azt magunk mögött kell hagyni <3
    Réka xoxo.

    VálaszTörlés
  3. nem nem és nem...!A blogod egyszerűen fantasztikus!Imádom,hogy nem sablon sztori és,hogy nem az átlagos karakterek vannak benne.Az igaz,hogy nem mindennapi és ez pont ezért jó!Sokak szeretnének úgy fogalmazni mint te!És véleményem szerint egyáltalán nem vágtad nagy fába a fejszédet!Akik ilyet írnak mint ez a bizonyos "névtelen kritikus" is csak féltékenyek!Nagyon szeretjük a blogodat (és téged is) és csak így tovább <3 ;) xx

    VálaszTörlés
  4. NO! - Jimmy protested. (asszem így kell írni.)
    Nem vagyok jó angolos, és Jimmy sem, de ez egy kicsit pofátlan volt. 1. Ha ennyire "Dark" szerinte, mit keres itt? 2. Ha ennyire zavarja valami, írjon névvel ^^ Max felkeresem baseball ütővel... (oké, oké, csak ha kapok rá írásbeli engedélyt...) 3. Mi baja van a karakterekkel? :ooooooooooo Zoe, Harry, Zoe nagyija, BlueBell, Luke... Mind-mind tökéletesek. Én személy szerint imádom a blogot. Őszintén szólva, ha keresnék se tudnék benne hibát találni :) Névtelennek pedig üzenem: 7 nap.
    Ui: asdgjzhgzghnujz *---* szejetem ezt a blogot.
    Utóirat, utóirat: gdfcbfhbthnjmh *---*
    Utóirat, utóirat utóirat: Én is 13 vagyok, és 11 évesen kezdtem el blogolni O.o És a névtelennek még a te koroddal van baja? :o
    xx. Samarah Bojiiisz Morgan ^^

    VálaszTörlés
  5. egyáltalán nem hasonlit a blogod a Darkra, még a fogalmazás se olyan. nem kell foglalkozni ilyen névtelen köcsögökkel c;

    VálaszTörlés
  6. Szerintem nagyon nem hasonlít a Dark-ra :O Hol is hasonlítóan rá ? Meg most komolyan azzal kell jönni hogy mert te még kicsi vagy ?Anyám!Ez agyrém! Az az igazság,hogy az írásod alapján meg se mondtam volna hogy 12-13 éves vagy ! Idősebb embereket megszégyenítő ügyességgel írsz! Gondolkodjon már el a kedves névtelenke -.-
    A karaktereket meg imásom :33
    Zoe karakterét annyira imádom ♥ (Lehet azért,mert kicsit olyan mint én.) És így sokkal jobban bele tudom magamat gondolni,egy -egy szituációba :33
    Szóval,én egyszerűen imásom az írásod ! ♥

    VálaszTörlés
  7. “az ennyi idoseknek meg kepregenyekkel kene foglalkozniuk nem ilyen szerelmi tortenetekkel.”...Könyörgöm, egy 13-14 éves nem ember? Nem lehet neki érzése, véleménye? Miért kell a 13-14 éveseket lenézni? Miért kéne képregényekkel foglalkozni, gyűlölöm az olyan embereket aki lenézik a másikat, csak azért mert 13 éves! Én 15 éves vagyok, és sokan mondták, hogy vagyok annyira érett, szellemileg és testileg is mint egy 17 éves. Erről ennyit.
    A blogod pedig rettenetesen jó, ne törődj olyanokkal akik leszólják a munkádat, mert eddig sok blogot elolvastam, és ne aggódj EGYEDISÉG van benne. Darkhoz egyáltalán NEM hasonlít, most az illető vagy nem olvasta el normálisan a Darkot, vagy egy pancser és nem tud magával mit kezdeni! Ilyen miatt ne menjen el a kedved, foglalkozz olyan emberek véleményével akik támogatnak, és biztatnak téged! :) FANTASZTIKUSAN ÍRSZ 13 ÉVESEN! Hatalmas szókincsed van, szavakat jól használod, fogalmazni nagyon jól tudsz, érted a dolgot, látszik, hogy szeretsz írni! Ezt ne felejtsd el!:)
    Bocsi, hogy ennyit írtam. Várom a következő részt!
    xx

    VálaszTörlés
  8. Hát ez most hosszú lesz!xD
    Nos,nagyon kiakadtam.De tényleg,mit képzel magáról ez az ismeretlen?
    Nem jön be neki a blogod az egy dolog.Nem mindenkinek egyforma a véleménye ezt el kell fogadni.
    De,hogy úgy írsz,mint Hannah a DARKBAN???
    Ez most komoly.Na amikor ezt elolvastam,hát itt kiakadtam,de most komolyan.Senki nem tudja leutánozni a Darkot.Hogy miért?Nos,mert mindenki különböző és nem egyforma minden embernek a fogalamzási képessége.Te teljesen máshogy fogalamzol a magad terén és a saját tehetségeddel.Senki nem tudd úgy fogalmazni,mint te.Erre is megvan a válasz.De szerintem mindenki tudja,hogy mi.c:
    És az,hogy DARKOS?Ez a NÉVTELEN teljesen meg van huzatva.Soha nem mondtam volna ilyet senkinek sem.Amiért az egy remek történet és,mert egy angol lány írja attól mindent ahoz kell hasonlítani?Hát nem hinném.
    Ez a blog soha nem hasonlított és nem is fog hasonlítani a Darkra,hogy miért?Erre is megvan a megfelelő válasz.Orsi remekül ír és soha nem másolta le senkinek a történetét.Neki olyan tehetsége van,hogy kitalálja azt ami másnak az agyától még nagyon messze áll.
    Mivan a korával?Képregényeket kéne olvasnia egy ilyen tehetséges lánynak?Na ne már.HA inkább nem ért ehez az egészhez ne pofátlankodjon bele.Ilyen fogalamzása legyen egy 13 éves lányank?Nagyon ritka az ilyen.Nem értem,mindenki a korral jönn.Mi van ha értetteb a koránál egy kicsit?Semmi!Csak hát eggyeseket nagyon zavar ez az egész.De nem értem akkor miért nem lehet befogni.ilyen tehetséges és,hoyg ekkora szókincse legyen,hát nagyon ritka az ilyen.
    Ha pedig van valami mondanivalója akkor miért ír névtelenül?Őszintln talán jobb is így,hogy nem fedte fel magát.
    Nagyon sajnálom,hogy e miatt felhúztad magad,de amint mondtam már ne is fogalakoz az ilyenekkel,enm érdemlik meg,hogy figyelj rájuk.Ha el akarták rontani a kedved,hát akkor lehet sikerült nekik,amiért nagyon,de nagyon tudok haragudni.
    Ha e miatt,Orsi abbahagyta volna az írást akkor nem is tudom mit csináltam volna.
    Na,akkor most jöjjön a Blogról a véleményem.
    Amikor megláttam,hogy új blogba kezdesz nagyon megörültem.De soha nem gondoltam volna,hogy ilyen fanatsztikus történetett fogsz kitalálni.Erre is csak te vagy képes.A szereplók nagyon tetszenek,imádom,hogy Zoe olyan amilyen és Harry,hát semmi rossz véleményt nem lehet mondani a blogra sem a szereplőkra,csak enynit tudok mondani.
    Nagyon jól tetted,hogy belekeztél ebbe a blogba,és nem vágtad nagy fába a fejsédet.
    Mi az olvasóid mindég melletted állunk és ne feled ránk mindég számíthatsz és,ha elment a kedved az írástól akkor gondolj arra,hogy jópár ember imád téged,a blogodat,a fogalamzásodat,nem érdekli a korod...sem az,hogy más mit mond.Mi megvédünk,ha kell.Vagyis én biztos!^^
    Tudom nem haragszol a hosszú megjegyzésért.De nekem már elált a kezem.:D
    Ne feledd amit mondtam.Mi mindég itt leszünk!
    Remélem hamar megnyugszol és ismét rendben lesz minden.
    Várom a folytatást!Pusszancs,Tina.xx ^^

    VálaszTörlés
  9. Szia.Én is az első perctől olvasom a blogod és fantasztikus!Imádom.Nem az a sablon sztori,hogy találkoznak és már a 3. fejezetben "örökre" meg stb. stb...
    Darkhoz?Olvasom.Egyáltalán nem olyan.Ezen nagyon kiakadtam, hogy DARKOSAN ÍRSZ.Ez mi ez? Úgy őszintén? Hogy lehet Darkosan írni? Valaki tanítson meg rá vagy mutassa meg.
    A másik meg, 13? Te csak viccelsz. 13 vagy? Én írás alapján minimum egy 16-nak gondoltalak. Hallod fantasztikus.
    Nekem nagyon tetszik ahogy írsz. Nem tudom mi fogott meg benn.
    Ó és még egy "másik". Azért külön dicséret jár, hogy szép letisztult az egész háttér, jó a betűtípus és ami a legfontosabb nincs szóismétlés egymás hegyén hátán és helyesírási hibát sem vettem eddig észre. (5-ös a nyelvtanom mielőtt Névtelen 'barátunk' belekötne)
    És U.I.: Személy szerint nekem nagyon tetszik Zoe karaktere - talán mert eléggé hasonlítunk - és Harry , Bluebell, a nagyi és Luke is. Mind fantasztikusak.Jól kitaláltad. Névtelennek meg üzenem, hogy bekaphatja.:) (Bocsi, de szebben nem tudom kifejezni magam)
    Puszi Lana.^^ xxx

    VálaszTörlés
  10. Nem is hasonlít a Dark-ra! Szerintem nagyon jó!
    És nézz be ide:
    http://waytomylove.blogspot.hu

    (díj :) )

    VálaszTörlés
  11. Szia !
    Szerintem egyáltalán nem hasonlít a Dark-ra ..én is imádom a Dark-ot de ez nem hasonlít rá . Mindenkinek megvan a maga véleménye és ezt tiszteletben is tartom de nem tudom ki írta ezt a komit ..mi jogon jön avval hogy nem vagy elég idős az íráshoz ..szerintem pont nem ezzel kéne foglalkoznia ..ha már így tudja hogy nekünk 13-14 éveseknek mivel kéne foglalkoznunk akkor olvassa a képregényeit ..biztos úgy szereti . Ne higgy neki a blogod egyszerűen fantasztikus !! A karakterek csodásak ..teljesen bele tudom képzelni magam a részekbe. Harry-t mindig is imádtam és ezután is fogom . Zoe számomra maga a rejtély . De pont ettől olyan izgi ez az egész . Néha elgondolkozom azon hogy vajon érez iránta valamit és még magának sem meri bevallani ?? vagy netán utálja ..aztán rájövök hogy ezekre a kérdésekre majd csak az elkövetkezendő részekben kapok választ . Bluebell ...őt nem ismerjük még annyira ....nagyon furán viselkedik ... és persze ott van Luke .. ahogy leírtad egy nagyon nagyon "cuki" fiú lehet :D . A blog külsejével is tökéletesen megvagyok elégedve :) a háttér nagyon célszerű mert eléggé világos és így nem zavar olvasás közben senkit ... a fejléc nagyon szép lett akárki is csinálta nagyon ügyes volt :) egyszóval imádok mindent ...nem lehet belekötni . A trailer.... IMÁDOM .... nincs több hozzáfűzni valóm :$$ Szerintem ne is foglalkozz ezekkel a komikkal ...5 perc hírnévért bármire képes az ember ..legalábbis valamelyik .. !! ♥♥ pusziii : Lily ♥

    VálaszTörlés
  12. Szerintem nincs igaza a "kedves" névtelennek. A szereplők fantatikusak, a történet még fantasztikusabb, és hogy 13-14 évesen ilyen jó blogot írsz és ekkora nézetséget érsz el az faaaaantaaaasztiiiikus! Csak gratulálni tudok! ;) Ja, és mellesleg nem hasonlít a Darkhoz, mert nekem sajnos nem nagyon jön be (le lehet szólni ezért, de nekem is van véleményem) !! Szóval ha darkos lenne, nem olvasnám és imádnám ezt a blogot! Xx,Tamara<3

    VálaszTörlés
  13. Egyáltalán nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy DARK! Attól még, hogy a történetben egy bunkóbb csaj szerepel és egy 'tökösebb' srác, attól még miért pont Dark? Annak a blognak semmi köze ehhez, a semmit összehasonlítani pedig hülyeség..
    A lényeg, én imádom a blogod! Imádom az egyszerű mégis nagyszerű mondatokat, amiket alkalmazol. A szereplőket a történet nagyon megkívánja. Ha valamit megváltoztatnál a történetben, akkor nem hiszem, hogy ilyen jó lenne, mint most. Mert ez úgy tökéletes, ahogy van. Alapjában véve a történet magával ragadó, érdekes és hiteles. Ha valami csillámpónis cucc lenne, nem hiszem, hogy olvasnám, szóval..:D A lényeg hogy minden rendben van, nem kell emiatt aggódnod! Csak írd tovább a részeket, és SIESS! :DD. xx
    Btw a kor egyáltalán nem számít. Mármint jó, hogyha egy 9-10-11 éves csak írna ilyen blogot, azon talán kicsit kiakadnék, de ameddig olvasható a sztori, addig nem igazán érdekelne. Én is már 11-12 éves korom óta blogolok, és eddig nem igazán kaptam érte leszólást. Mert nincs miért leszólni. Hogyha jó a történet, és sokan olvassák, nem hiszem hogy azokat pont az érdekli, hogy hány éves az ember.
    Na, csak ennyit akartam! SIESS. xx

    VálaszTörlés
  14. Mi az, hogy Darkos?! Ez a blog úgy jó ahogy van, ha meg valakinek ez nem tetszik, akkor ne írjon bántó szavakat. 13-14 éves az író? És? Törődjön bele, a történet attól még a legjobbak közé tartozik! A szereplők azok úgy jók ahogy vannak. Imádom, hogy Zoe nem az a fajta lány aki ' love at first sight '-os, hanem tartja magát. Bluebell az meg már az elején felkeltette a figyelmemet. Nem kapunk egyből válaszokat arra, hogy valójában ki is ő. Ez már egy másik ok ami búzdít minket az olvasásra. Harry az meg.. Egy.. Köcsög. Sorry, tényleg sajnálom. Tudom, hogy nem illik, de.. Na de nem ez a lényeg hanem az, hogy Harry karakterét is imádom, úgyszint Luke-ét is! Ne törődj a bántó dolgokkal, csak a pozitívakra koncentrálj! Nem éri meg a rossz dolgokon agyalni, mert nekik az csak élvezetként marad meg. A drága kis névtelen meg miért írt komit, és fejezte ki nem tetszését, ha nem tetszik neki a blogod? Ennyi voltam mára. Siess! Xx

    VálaszTörlés
  15. Meglepi Itt~~~~> http://gothandharry.blogspot.hu/2013/07/dij.html#comment-form

    VálaszTörlés
  16. Most már nekem is kezd elegem lenni, hogy van néhány ember aki minden blogra azt mondja, hogy "Darkos". Én rengeteg blogot olvasok és nem egy olyannal találkoztam már amelyikre azt mondták, hogy eléggé hasonlít a Darkhoz. Érdekelt, hogy miért mondta ezt néhány ember ezért beleolvastam ezekbe a blogokba és volt egy-kettő tényleg ami kísértetiesne hasonlított. A Shadow c. fanfinction írójának az ask.fm-en oldalán láttam, hogy írtál neki miszerint neked is ezt mondták a blogodra. El is kezdtem olvasni ma este és már az első pár mondatnál úgy voltam vele, hogy EZ HOL DARKOS? SEHOL. Egyszerűen annyira különleges a történet, teljes más mint a többi. Aztán el is olvastam az eddigi összes fejezetet, utána megnéztem a trailer-t és az állam koppant a padlón, hogy mennyi remek ötleted van még.. ugyanis Zoe elmegy Franciaországba majd 4 év után újra találkoznak.. És mindezek után elolvastam ezt a bejegyzésed. Amikor megláttam, hogy pontosan milyen kommentet kaptál az agyvérzés kerülgetett. Milyen ennyi idősekről beszél? Képregények? Mióta van korhoz kötve az írás? És amit végképp nem értek még mindig, hogy mi hasonlít a darkhoz ebben a történetben?? Mert nekem semmi nem tűnt fel és ezt őszintén mondom. Nem akarok személyeskedni de aki ezt a kommentet írta az egyszerűen, szimplán OSTOBA már ne is haragudjatok meg. Kellemesen csalódtam amikor a végén kijelentetted, hogy nem fogod abbahagyni a blogot de még szünetelni sem fogsz. Szerintem minden olvasód mérhetetlenül örül ennek. Fantasztikusan fogalmazol, imádom a blogod, annyira átjön minden érzés, hogy hihetetlen. Csak így tovább.
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww..:')♥
      Köszönöm szépen, olyan aranyosakat írtál :) végig mosolyogtam, mikor olvastam. Lehet ez furán fog hangzani, de szerintem se darkos ><
      örülök, hogy tetszik :3 remélem nem hagyod abba a blogom olvasását és a továbbiakban is elnyeri majd a tetszésedet :3
      xx

      Törlés
  17. Én nem szeretnék egy egész könyvet leírni itt,de azt mindenképp,hogy szerintem egyáltalán nem darkos.. Ez egy vicc.:D
    Az illető szerintem valamit nagyon összekevert.:D

    VálaszTörlés