2013. nov. 26.

Gondolatok, avagy végleg vége mindennek?

Sziasztok! Amint azt már a címből is leszűrhettétek, ez most nem új fejezet lesz. Sőt. Nézzétek Drágáim..Vagyis, tudjátok mit? Kezdek mindent az elejéről. Tegnap este elég jó hangulatomban voltam, telefonáltam a barátnőmmel, és sokat nevettünk, és elég boldogan léptem be a szobámba. Elszedtem a zsebemből a telefonomat, és gondoltam, felnézek a blogra - új kommentek gyanánt. Nos, kaptam is. Igazából egy elég megrendítő kis szöveget hagyott maga után a kedves névtelen. Aki tényleg kedves volt. Az elején legalábbis.
Idézem:

Kedves Jane!
Én régebben ezt a blogod imádtam.. Imádtam ahogy írtál, te voltál a példaképem! Nem túlzok. Rengeteg üzenetet küldtem neked amiben csodállak, és mikor egyszer válaszoltál örömömben ugráltam:'D De azóta valami változott.. Talán a név változtatás? Nem. Már nem úgy írsz, mint rég. És ezt nem sértésből mondom. Most már nem olyan jó olvasni a blogod. De tényleg ne sértődj meg ezen.  Ez a blog nekem örök kedvencem marad, ez volt a legelső blog, amit olvastam, és neked köszönhetően lettem én is blogger. Persze tudom, hogy nehéz olyan blogot írni ami minden fejezetben izgalmas, és nincs benne semmi sablon sztori, szinte ilyet írni lehetetlen. Nekem is ott van a suli és még sok más, ezért nem is hibáztatlak, amiért késve hozol részeket, meg ilyenek.. (én három hete nem raktam fel új részt a blogomra btw..)
De egy fontos kérdés.. HOL LEHET CSERÉT KÉRNI?
Csak mert már régóta keresem a chatet vagy valami, de ha jól látom nincs. 
Mindegy.
További jó blogolást, Puszi. xx

Őszintén nem tudom, hogy ti mit gondolnátok a helyemben, de tulajdonképpen azért is hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy megosszam nekem hogy esett.
A kommentbe semmi rosszat nem írt, sőt, még jól is esett többnyire amit az elején írt, csak tudjátok egyszerűen az ember néha bármennyire is szeret valamit csinálni, rá kell jönnie, hogy kész, vége. Nincs tovább. Nem, nem az anon a hibás, amiért azt írta, hogy már nem olyan jó olvasni a blogom. Ő csak megadta azt a bizonyos kegyelemdöfést. Elhiszitek, hogy három-négy negatív kritika mellett az én szememben eltörpül a rengeteg pozitív? Egyszerűen nem tudok nem arra gondolni, hogy van, aki utálja, és van, akinek nem tudok megfelelni. Elhiszitek nekem? Imádlak Titeket. Nektek köszönhetek mindent, mégis azt érzem, hogy igaza volt annak, aki írta. Belátom, hogy a részek tényleg nem olyan jók, mert mikor befejezem, általában visszaolvasom, hogy van -e benne hiba, vagy valami, és én is érzem, hogy valami nem stimmel.
Unalmas. Üres. Száraz. 
Talán a három közül valamelyik szó illik rá, de véleményem szerint mindhárom. Jól tudom, hogy egy írónak bizony számolni kell a negatív kritikával, de kérlek, ez nem kritika! Eddig legalább négy ember kerek-perec megmondta, hogy a blog bizony egyáltalán nem jó, és én is rosszul írok, ami rohadtul eltántorítja az embert mindennemű tevékenységétől. Értitek? Már nem tudok leülni és élvezettel írni az ilyenek után; már nem. A kommentelő nyilván nem érzékelte, hogy egyetlen egy mondatával mennyire képes a lelkembe tiporni. Tudom, tudom, hogy nem szándékos volt, és azt is, hogy nem akart megbántani: mégis..
Tegnap sírva írtam üzenetet a barátnőmnek facebook-on, miszerint másnap (vagyis ma) hívjon fel. És ő is vigasztalt, és mondta, hogy ez nincs így és a többi, de...
Oh, tudjátok mit? Nem tudom. A tanácsotokat kérem. A segítségeteket. Btw ma a suliban kémia óra közepén eldöntöttem, hogy hazamegyek, és törlöm a francba az egészet! Aztán eszembe jutottatok Ti. Ti, akik eddig mindig mellettem álltatok. Úgy gondoltam, hogy érdemeltek annyit, hogy megosztom veletek a gondolataimat, aztán majd együtt dűlőre jutunk. Nem tudom hogyan tovább. Nem tudom mit tegyek most. Az agyam egyszerűen leblokkolt, mert néha már annyira megbántanak az ilyenek, hogy nem bírom, kiakadok, és csak sírok, vagy egész nap játszom a nulla-hulla szerepet. Most is keserű mosollyal az arcomon írom a bejegyzést, mert várok tőletek valamit. Azt, hogy elmondjátok, ti hogyan látjátok ezt a blogot. Mit szerettek, és mit nem szerettek benne. Min kéne változtatni, és mi az, ami jellegzetessé teszi. A végén azonban lehet, hogy mégis amellett döntök, hogy nem folytatom. Félek az újabb elutasítástól, és bár jól tudom, nagyon jól, hogy gyávaság megfutamodni, én mégis azt érzem, hogy az ilyenek után nem tudok mást csinálni. Itt köztetek is biztos van olyan bloggerina, aki kapott már negatív kritikát, és nagyon rosszul volt utána. Igazam van? Hiszen kinek okoz örömet az, ha leszólják azt, amivel dolgozott? Fogalmam sincs, hogy mi lesz holnap, holnapután. Mint már leírtam, szeretném, ha leírnátok nekem amit fent említettem. Nem tudom mi lesz még. Nem tudom mit hoz a holnap. Ha búcsút kell vennünk egymástól, akkor..Nos, akkor úgy lesz. Egyenlőre nem tudom. Tudom, hogy most valami lelkileg szar, hülye kis libának tarthattok páran, aki az ilyenektől kiakad, de nem ez az első, és ha folytatom, akkor biztos, hogy nem az utolsó.
Nem tudom és nem tudom, és még mindig nem tudom. Számíthatok rátok? Segítetek nekem döntést hozni, ugye? Nélkületek nem fog menni..


Sajnálom, hogy feltartottalak, de muszáj volt leírnom. Kérlek hagyj magad után egy kommentet, amiben leírod a véleményed!
Köszönöm.

Ölel titeket:
Jane Elliott
xx

70 megjegyzés:

  1. ne hagyd abba a blogot lécii!!!

    VálaszTörlés
  2. Figyelj, nagyon sokan szeretnek szerintem azt h folytasd ezt ezt a csodat....te vagy a peldakepem<3 es miattad kezdtem el irni mert megtetszett az irasod es gondoltam nekem is sikerulni fog...nos..sose lesz olyan jo mint a tied..a tied a legjobb..folytasd...kerlek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de ez túlzás.:')
      Hidd el mindennek eljön a maga ideje, és mivel én nem vagyok jó, engem nem nehéz túlszárnyalni. Sok sikert!
      xx

      Törlés
  3. Nagyon jó amit írsz.Folytasd a blogot.

    VálaszTörlés
  4. Ne hagyd abba , annyira szépen fogalmazol meg mindent és maga ahogyan csak írsz nagyon jó , már nagyon régóta olvasom a blogodat igaz nem komiztam ez most kicsit rosszul is esik nekem de mindig minden részt elolvastam és mindig tetszett , miközben olvastam a blogodat akkor kaptam kedvet én is a blogolásra , igaz én nem úgy írok ahogyan te sőt nekem még nagyon sokat kell fejlődnöm hogy a te szinteden legyek , de attól a kommentől ne hagyd abba az írást , törekedj arra hogy minél jobbat írsz és mindenkinek tetszen ne add fel , bízonyítsd be hogy te igenis tudsz ennél sokkal jobbat is írni , én ha a helyedbe lennék akkor vagy szüneteltetném a blogot vagy írnám tovább , de ha annyira beakarod zánri , te kezedben van a döntés hogy mit csinálsz , de lehet megbánod később , ez nem fenyegetés de kitudja úgy döntesz hogy törlöd és rá pár hétre rájösz hogy rossz döntés volt , akkor inkább szüneteltesd és gondolkozz rajta hogy mit is akarsz igazából , te nekem egy fajta példakép vagy ahogyan írsz , és csak ne hagyd abba nem tudok még mit mondani , nagyon ügyes,tehetséges vagy és egy-két komment ne tántorítson el az írástól , remélem nem hagyod abba :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dórry S.!
      Nagyon aranyos vagy, és köszönöm. Semmi baj, ha nem komiztál előtte, a lényeg, hogy most támogatsz. Sok sikert a blogoláshoz. Ne add fel! :)
      Persze, igyekszem arra törekedni, hogy jobb legyek, de néha ez túl nehéz..
      Umm..igen, igazad lehet. Talán megbánom. Nem tudom..

      Köszönöm és ölellek!♥
      xx

      Törlés
  5. Szia! :) Megértem amit most érzel, mert én is írok blogot. Tudom milyen érzés amikor valaki leszólja a 'munkádat'. De héé fel a fejjel! A legjobb írók/írónők is kapnak kritikákat. Próbálj ezekből előnyt meríteni, és bizonyítsd be, hogy te jobb is tudsz lenni, már ha ez lehetséges. Mert ahogy te írsz..annál jobbat még sosem láttam, pedig sok blogot olvasok, de ez a kedvencem. Szerintem is gondold át a dolgokat és csak az után hozd meg a döntést, de biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szeretnek téged, az írásodat, és szomorúak lennének, ha abbahagynád. A történet maga nagyszerű, érdemes folytatni. Én nem hagynám abba ;)
    Remélem te sem fogod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, rettenetesen aranyos vagy!!<3
      Meglátjuk a továbbiakban, hogy mi lesz! :')

      Törlés
  6. Szia! Én szeretném ha folytatnád a blogot, mert IMÁDOM :-) kérlek ne hagyd abba szeretném tudni h összejönnek végre :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy imádod. Hogy összejönnek -e az a jövő titka, ha lesz egyáltalán jövő...:)

      Törlés
  7. Szia Jane. :) Igen, megérkeztem én is 7. kommentelő jegyében.
    Nos, azt hiszem, ma mindent megbeszéltünk. Vagy talán, mégsem mindent.
    Csodálatos a blogod,ez letagadhatatlan.
    Lehet más úgy látja, hogy ez nem így van, viszont tévednek.
    Minden embernek különböző az ízlése. Neked is, nekem is, a névtelennek is, és a többieknek.
    140 blogger, sőt még több, imádja a történeted, még az az egy anon is, csak talán volt pár rész, ami nem az elképzelése szerint történt.
    Semmi baj, nem kell aggódni.
    Te, a nevét fel nem vállaló ember, és a Damn álltok ebben a kis sztoriban, ami miatt fel akarsz hagyni, az egyik álmoddal.
    Mi közszereplők, reálisan látjuk a dolgokat. Kérlek, hallgass ránk.
    Talán mindenki tudja, milyen érzés, mikor véget ér a kedvenc fanfictionod. Amikor már nem tudsz felmenni az oldalra, abban reménykedve, hogy érkezett új fejezet. Amikor már végleg lezártad magadban, viszont egy halovány folt még ott marad benned.
    Igen, velem is történt hasonló, és nem akarom újra átélni.
    Nem akarok a Damn nélkül élni. Nem akarok Hoe nélkül élni. Nem akarok.. enélkül a fantasztikus történet nélkül élni.
    Rengeteg negatívumot kaptam a blogomra, de tudod... át lehet vészelni őket, mivel ott vannak az olvasóid, akik imádnak és biztatnak.
    Én ezek közé tartozom. :)
    Mint legjobb barátnőd, és legfanatikusabb olvasód elmondtam a gondolataimat.
    Remélem megértetted, mi játszódik le bennem.
    Köszönöm, hogy ma meghallgattál, és kikérted a véleményem.
    Szeret, és ölel: Jamie xX.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretlek, és köszönöm. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és támogatsz! <3
      Meglátjuk mi lesz..:')

      xx

      Törlés
  8. Soha semmi nem tetszhet mindig mindenkinek...de neked most csak azokkal kell foglalkoznod, akiknek tetszik a blogod és bíznak benned:))én rengeteg blogot olvasok és el kell hogy mondjam, a tied az egyik legjobb!:D

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Igen, újra itt vagyok. Szerintem tehetséges vagy! Mindenkinek vannak nehéz időszakai az életben, és ilyenkor az ember a háta közepére kíván mindent... Lehet, hogy néha az írást is. Ilyenkor jönnek a szüneteltetések, majd egyre kevesebb részt raksz fel, és egyre rövidebbbeket... Majd a blog elmarad. Kitörlődik... De neked nem szabad feladnid! Tehetséges vagy! Lehet, hogy mostanában szárazabb a stílusod, de ez csak átmeneti. Képes vagy rá! Ne add fel az írást!
    Ps.: a backstabbert tényleg bekevertem. Bocsi! És a Shadow and Love tényleg jó volt... Nem a legeredetibb, de a az egyik legjobb megfogalmazású amit valaha olvastam.
    Ölel: Ellie Trincket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, és köszönöm!
      Örülök, hogy a SaL-al kapcsolatban így vélekedsz, én ettől függetlenül nagyon utáltam azt a blogot.:(
      Én is ölellek, darling, és köszönöm, hogy írtál!
      xx

      Törlés
  10. Ne merd abbahagyni!! Egyik kedvencem..tiszta egyedi a blog!! FOLYTASD!!!!!!!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Jane,
    Nagyon elszomorít,hogy így látod és az is, hogy tudom ez milyen. Írok én is blogokat és kaptam már kritikát, ami rosszul érintett. Tudom, hogy el kelle fogadni és a saját javamra fordítani...de nehéz. Melletted állok, mert tudom, hogy te egy erős lány vagy, bármilyen törékeny is! Elképesztő dolgokat írtál le eddig és szerintem fogsz is még... Tudom, hogy nem fogod abbahagyni, mert képtelenség lenne. Te vagy az egyik kedvenc íróm, nélküled teljesen üres lenne a blogger. És, ha unalmas lenne a történeted, akkor miért várnám még mindig hétről hétre, hátha hozol új részt? Tényleg... A legutolsó rész óta is annyira izgatott voltam. Sokszor frissítgettem, reménykedve feljöttem a lapra. MEGÉRTE várni! Nem is az a legfontosabb, hogy az író hétről hétre tudjon hozni friss fejezetet...Én is jól tudom, hogy ez milyen nehéz és embert próbáló... Ott az iskola, a kötelezettségek, a szakkörök, a dolgozatok és vizsgák stb :) Pontosan tudom. De fel a fejjel, mi mindig várunk rád! De nem szeretném, ha abbahagynád! Ne add fel! Nem lenne gyáva döntés, mert ha az emberek nem is tudják, ez tényleg nagy feladat és igenis fájnak az otromba szavak...De tudom, hogy neked NEM szabad feladnod! Ilyen különleges történetet aligha találok... Egyáltalán NEM sablon! Végre a főszereplő is más. Az apró gesztusok. Minden tökéletes. Harry sem sablon,egyáltalán nem. Egyszerűen azonosíthatatlan ebben a történetben. Van egy "végre" érzésem....És nem olvastam vissza miket írtam, de próbáltam mindent megfogalmazni. Sajnálom, ha az egész kusza és értelmetlen, de remélem sikerült benned tartanom legalább részben a lelket. Tartsunk össze írók, mi tudjuk igazán, milyen feladat ez... És idővel jobb lesz, megjön majd a kedved. Nekem is volt egy ilyen pont...Láss csodát, lassan befejezem azt a történetemet, aminél nem egyszer majdnem feladtam. Habár 22 feliratkozóm van csak, de értük tényleg megéri csinálni. Ezt is tudod jól. Hosszúra elnyúlt a "beszédem", sorry. Imádunk <3 Ne add fel,honey !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Violet!
      Köszönöm, hogy mellettem állsz, megértesz, és támogatsz! Nagyon sokat jelent ez nekem, hidd el! Rettenetesen örültem, miután elolvastam, hogy mit írtál, mert tényleg annyira aranyos kis szöveget hoztál össze nekem, hogy szinte könnybe lábadt a szemem, mikor olvastam! Örülök, hogy ilyen olvasóra tehettem szert, mint te, mert tényleg nagyon aranyos vagy, és én is imádlak téged/titeket!

      u.i.:megtaláltam a blogod, és most kezdem el olvasni!

      Sok sikert a blogoláshoz!

      ily
      xx

      Törlés
    2. És hé, engem is Orsinak hívnak.:D Micsoda véletlen! :3
      xx

      Törlés
  12. Drága Jane Elliott!
    Directioner vagyok. Szerintem több száz fanfictiont olvastam már. De csak úgy, hogy beleolvastam egy-kettő elejébe, azt mondtam "Á ez béna/sablonos/unalmas/ilyesmit mindenhol olvasni!" és keresgéltem tovább. Nagyon, ismétlem NAGYON ritkán találtam olyat ami tetszett volna. A jókhoz mindig kommenteltem. Rendszeresen. Volt amit hagytam a fenébe. Tekintve hogy ide is írok, levonhatod hogy a tied is megfogott. Nem is tudom hol találtam meg a blogodat. Mindenesetre megtaláltam. Elkezdtem olvasni az első fejezetet. A végére értem. Általában ilyenkor megyek rá az X gombocskára. De tiednél nem ez történt. Elgondolkoztam. "Hmm... ez érdekes. Kíváncsi lettem." - mondtam és olvastam tovább. Tudod mi ragadott meg benne? Hm? Nem volt sablonos (félre ne értsd, most sem az)! Nem volt tucat! Érdekes volt! Ne tudtam megmondani előre, hogy mi fog történni! Váratlan volt és izgalmas! És most? Most is így jellemezném. Képtelen lennék folytatni. Mert ez a te dolgod! Ne merd abbahagyni! (mellesleg a blogod le van mentve nálam a kedvencekbe)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen!:') Igazán szívmelengető volt, amiket írtál. Örülök, hogy elnyerte a blogom a tetszésedet! :'))
      xx

      Törlés
  13. Abba nem hagyd,,, jöjjenek már össze a francba :)))

    VálaszTörlés
  14. Jane, Jane... ismered a véleményem és tudod, hogy nem a legjobban fogalmazok. De NE hagyd abba! #ilovethisblog
    Nem fecsérlem az értékes idődet és amúgy is csak ennyit akartam.
    Ölel:
    Boo.
    Xxx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ölellek, te!
      És nem baj, hogyha keveset írtál, a lényeg, hogy TE írtál nekem!
      Köszönöm!!!<3
      xx

      Törlés
  15. Tényleg ne hagyd abba! Ki az, aki azt mondja, hogy unalmas és nem jó?! Mégis elolvasta idáig! És a legviccesebb, hogy ezután is fogja! Csak jó érzés volt neki belemarni valakibe! Ha nem tud semmi szépet mondani, ne mondjon egyáltalán semmit se! Mégis mondott, mert ha másnak fájdalmat okoz, akkor kevésbé érzu a maga életegét szerencsétlennek... És te ezek után még komolyan torődsz velük?! Ugyan! :) Az ilyen senkit sem érdekel! :) És ha nem csak páran, hanem többen lennének, akkor is azoknak írnál, akik szeretik meg saját magadnak. Szóval még csak az se érdekeljen, hányan vannak! Amíg RAJONGÓ van, adig olyan is, aki napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra izgatottan várja az új részeket! :) És őket , bizony, nem szabad cserbenhagyni, mert ŐK azok, akiknek fontos vagy és torődnek veled és a történettel! :)
    De az szerintem is nagyon feldobna mindent, ha összejönnének végreee ;) *-* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és azt is köszönöm, hogy írtál! Küldtem egy virtuális ölelést. Szeretlek, drága anon!<3
      xx

      Törlés
  16. Jane nehogy abba hagyd! Kérlek.Mikor megtaláltam a blogodat és elkezdtem olvasni rögtön beleszerettem és még ez most is tart. Minden egyes résznél egyre jobban.beleszeretek. Semmi rossz nincs benne. Ez a blog így jó ahogy van. Nem kell, vagyis NEM SZABAD változtatni rajta. Ezt a történetet te leírtad és sokan imádják. Ne hagyd abba kérlek! :)

    VálaszTörlés
  17. Nem hagyhatod abba! Nem mindenkinek felehetsz meg, izlesek es pofonok. De nezd meg, hogy mennyi ember szereti az irasaidat! Es ez nem veletlen!:) Van hozza tehetseged, fantaziad es meg 'rajongoid' is. Akiknek valami nem tetszik hadd irjak le, mert vegulis ha olyanok amik elgondolkoztatok es lehet rajtuk valahogy javita hat probalkozz, de nem mindig kell figyelembe venni oket. Tudni kell az emberek velemenyet felhasznalni es banni vele, de csak ha erdemes. :) Nagyon ugyes vagy es csak igy tovabb!♥

    VálaszTörlés
  18. Nagyon jó a blogod,imádom<33 ne hagyd abba!!!:D

    VálaszTörlés
  19. NE HAGYD ABBA!!Folytasd.Én személy szerint nagyon szeretem:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már döntöttem: nem hagyom abba, nyugalom.:))
      köszönöm anon, szeretlek.

      Törlés
  20. Elősször is Szia :) Másodszor pedig:NEM HAGYHATOD ABBA A BLOGOT! érted?? most komolyan mondom NEM TEHETED MEG EZT VELEM! :D
    egy egész világ törne össze bennem,ha abba hagynád a blogot! Zoe és Harry története egyszerűen hihetetlenül zseniális NEM tudom mi bajod a részekkel MINDíG történik minden egyes új részben valami IZGALMAS! Nagyon ügyes vagy még mindíg HIHETETLENÜL JÓL írsz!! Kérlek NE hagyd abba!! ui: Siess a kövi résszel!! :)) <3

    VálaszTörlés
  21. Én ezt a bejegyzést végig sem olvastam csak a komment idézés végéig, tehát nekem erről az egészről az a véleményem, hogy szerintem a blog és az írásaid sem változtak, sőt én mindig örömmel jövök fel és olvasom az újabb részeket, nekem nem okoztál csalódást, mindig izgatott jövök fel a blogra, hogy vajon van-e már új rész, ezzel arra akarok kilyukadni, hogy szerintem az olvasók változnak és nem az írásaid, a blog véleményem szerint továbbra is nagyon jó! És várom a következő részt még mindig izgatottan, ne add fel és ne hagyd abba! Sokan szeretik a blogodat! :) :*

    VálaszTörlés
  22. Kedves Jane!
    Szerintem ne hagyd abba ezt a blogot, mivel tehetséges vagy. Mindenkinek sikerülhet egy-két rész ami éppenséggel nem a legjobb, de fej a fejjel. Nekem is egy fajta példakép vagy. Pár hónapja nekem is volt egy blogom. Sokan olvasták, kommenteltek. Nálam is valahogy így volt mint nállad. Kaptam pár olyan kommentet amiben az állt hogy egyre rosszabbak a részek. Több volt a pozitív megjegyzés, de engem is lehangolt és emiatt hagytam abba a blogozást. Az olvasók végig kommenteltek hogy folytassam, de egyszerűen nem ment, mivel ott volt az agyamban hogy vannak olyanok akiknek nem tetszik. Nem sokkal rá töröltem a blogomat mert már nem bírtam hallgatni azt hogy milyen jó a blog meg stb. Most mikor már letelt a 90 nap és már nem tudom vissza csinálni a törlést, nagyon megbántam. Jó lenne most tovább folytatni, de már nem megy. Elkezdtem egy új blogot, de alig olvassák, ezért inkább töröltem.
    Imádtam azt a blogot, de a pár negatív komment miatt töröltem anélkül hogy gondolkodtam volna. Nem kellet volna mindjárt ezt tennem, várhattam volna pár hónapot, és ha még mindig az lett volna a véleményem, akkor később is megtehettem volna.
    Gondold át még egyszer ezt a törlés dolgot. Lehet hogy pár hónap múlva megbánod, de már nem tudod vissza csinálni. Ha nem szeretnéd most folytatni, akkor ne folytad, de ne töröld. Pár hét múlva meggondolod magadat és rájössz milyen jó is volt írni még akkor is, ha valakinek nem tetszik. Gondolj azokra, akiknek példakép vagy.
    Üdv.
    Ps: Bocsi a helyesírás miatt. Nem Magyarországon élek egy ideje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommented, nagyon sokat jelentett, szeretlek.<3

      Törlés
  23. IMADOM <3 !!!!!! kerlek ne hagyd abba!!!!!!

    VálaszTörlés
  24. Szia!Szerintem ne hagyd abba a blogod ha már egyszer ennyien olvassák és kommentelnek neked,lehet hogy egy két emberke egy mondattal elrontja a napod de gondolj arra hogy mi itt vagyunk neked akik mindig várják a kövi részt és akárhányszor feljönnek gépezni az-az első hogy megnézzék van-e újabb rész..én is mindig így szoktam és ha van új rész akk. gyors írom fb.n a barátnőmnek h van új olvassa és együtt megbeszéljük h szerintünk a kövibe mi lesz...sok blogot olvasok/olvastam de ez az egyedüli ami igazi és nem egyből az van benne hogy találkoznak Hazz.al és első látásra szerelem..csók..stb. NE hagyd abba!!!Mert ez a blog egyedi!IMÁDOM!xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van, és nagyon köszönöm.
      ily<3

      Törlés
  25. DRÁGA JANE! (AZÉRT ÍROM NAGY BETŰVEL, HOGY ÉSZREVEGYÉL. )
    Én voltam, az aki írta az a kommentet! Te teljesen félre értelmezted, én nem akartam neked rosszat, és a blogot abba ne merd hagyni! Tudom, most milyen érzés, mivel én is így vagyok a blogommal, és jelenleg én is felakarom függeszteni! Nem akartam, hogy emiatt szomorú legyél, azt meg főleg nem hogy befejezd a blogot!! KÉRLEK NE! Mondtam, hogy ez a kedvenc blogom marad örökké, neked köszönhetem hogy Blogger lettem én is, te voltál a példaképem. Ez a blog tökéletes, nem hagyhatod abba! Tudom, az elöző kommentemnél (amit be is raktál a bejegyzésbe) köcsögnek tünhettem, DE NEM ÍGY ÉRTETTEM!! Én csak mondtam valamit, HIDD EL EZERSZER JOBB VAGY MINDENKINÉL! Tudom nekem nincs jogom, ilyeneket mondani hogy unalmas a sztorid, mert az én blogom se egy leány álom. so kérlek NE HAGY ABBA! ÉS NE LEGYÉL SZOMORÚ, NEM ÚGY GONDOLTAM:(((((((
    Bess.xx (V.V.)
    (és igen, én írtam azt a kommentet, névtelenül,mert nem akartam felvállalni magam. mindegy. a lényeg az, hogy nagyon megbánod hogyha abba hagyod! Ez egy csodálatos blog, felesleges lenne felfüggeszteni, nézd meg a feliratkozókat, ezek szerint csak jól csinálsz valamit, hogyha ennyi feliratkozód van!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Btw, sajnálom a sok helyesírási hibát amit elvétettem, de siettem:c

      Törlés
    2. Ja és még annyi, hogy én is kaptam rengeteg negatív véleményt (hangsúlyozom, amit oda írtam a 17 fejezet alá, nem annak szántam!)
      és tudom mit érzel, de emiatt ne függeszd fel a blogot, mert nagyon tehetséges vagy! Már csak azért is folytasd, mert azok akiknek nem tetszik és negatív véleményeket írnak, azok csak örülnének ha befejeznéd! De NE.! Légyszíves Folytasd!
      Ahh, a tudnád hogy mekkora büntudatom van most amiatt, hogy azt írtam:( Nem gondoltam, hogy ennyire rosszul esik, tényleg nem azért írtam, hogy megsértödj, és nem rosszból szántam:(
      Kérlek bocsáss meg és folytasd a blogot<3

      Törlés
    3. Drága Bess!
      Egyáltalán nem haragszom, és örülök, hogy írtál! Nem törlöm, nem függesztem. :) Nem adom meg az irigyeknek azt az örömet, hogy töröljem, felfüggesszem.:) Lepereg rólam ezek után minden negatív hozzászólás, mert szeretem ezt csinálni, szeretem ezt a hülye blogot, és Titeket, olvasókat is nagyon szeretlek!♥

      u.i.:NEM HARAGSZOM, TE!<3

      xx

      Törlés
  26. Hát szijja, Cukkancskám!
    Bocsánat, hogy ilyen sokára írok de most olvastam a bejegyzést (sajnos én is rengeteget tanulok, időm=semennyi), és én is arra kérlek, hogy ne fejezd be!!!!! Én semmit nem vettem észre a részeken, nekem ugyanolyan élvezetes volt mind. Nos nem szeretnék regényt írni, és sajnos időm sincs de remélem sikerűl kilábalnod ebből és folytatod az írást (és azt is, hogy be tudjuk majd pótolni valamikor azt az elmaradt dumcsizást :) )
    Sok-Sok ölelés, puszi, ...

    VálaszTörlés
  27. Jajj neee.... NE hagyd abba!!!!!!!!!!!!!!Kerlek!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ígérem, hogy nem hagyom abba! :) Már most az új részen dolgozok.:))
      xx

      Törlés
  28. Kedves Jane! :)
    Hol is kezdjem...Imádom a blogod! Nekem is te voltál, te vagy és te leszel az egyik példa képem. Nem viccből mondom. Fantasztikusan írsz, és ahogy már nem egyszer leírtam, nekem mindegy hogy mikor írsz részt, csak legyen! Imádlak a blogoddal együtt, hiszen nagyon tehetséges vagy! Nagyon örülnék annak ha nem zárnád be a blogod, mivel ez az egyik kedvencem! A kommentet amit idéztél.....Nem tudom hogy az a személy aki ezt írta, hogy értette a dolgokat, de szerintem egyáltalán nincs igaza! Még mindig ugyan olyan fantasztikusan írsz, mint az elején! Legalábbis én így gondolom. (Most én is ott tartok hogy a design-os blogomat bezárom de én más miatt [bocsi ez nem ide tartozik, tudom de jól esett hogy leírtam :33 xd]. ) Szóval NE ZÁRD BE A BLOGOD! Tudod, én olyan lány vagyok, hogyha pl. az x-faktorból kiesik a kedvencem, akkor onnantól nem nézem a műsort. Így vagyok a bloggal is.. Ha a kedvenc blogomnak vége, akkor nekem nem lesz kedvem feljönni, és megnézni hogy van-e már új rész más blogban, mert akkor rossz azt látni hogy a kedvenc blogomba nincs rész. :)
    Ennyit akartam csak.
    Bocsi hogy itt fecsérlem az idődet.. :) ♥ További jó blogolást! xoxo
    Ezerszer ölel: Bo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bo!
      Nagyon örülök annak, hogy írtál, és tényleg olyan aranyosakat, hogy omggggg. szóval köszönöm, hogy mellettem állsz/álltok.
      nagyon szeretlek (((asdasjdnsad így ismeretlenül is))), honeyyy.<3

      Törlés
  29. Nos...szerintem hagyd abba a blogolást. Ez nem a te tereped.

    VálaszTörlés
  30. Az előttem szólónak igaza van. Az elején nagyon imádtam a blogod. De komolyan. Egyik kedvencem volt. Aztán részről-részre valami változott. És...és ez már nem olyan mint volt. Vontatott,erőltetett az egész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira látszik, hogy ugyan az vagy, aki az előbb kommentelt, ha nem is, akkor is csak azt mondom, amit neki:
      NEM ÉRDEKEL. NEM ÉRDEKEL, HOGY RÉGEN MI VOLT, MENNYIRE TETSZETT, MENNYIRE IMÁDTAD, MEG MENNYIRE NEM IMÁDTAD. ELHISZEM, HOGY VÁLTOZOTT, DE NEM ÉRDEKEL. NEM ÉRDEKEL. NEM ÉRDEKEL ÉS MÉG MINDIG N E M É R D E K E L.
      ÉN SZERETEM EZT CSINÁLNI. és tudod mit? :) Rohadt jó író válik egyszer belőlem, és nem érdekelnek az olyan ANON, HÁTRÁLTATÓ IDIÓTÁK, MINT TE/TI. Ha jót nem tudsz mondani, ne mondj szart se, és továbbra sem érdekel a véleményed. Ha vontatott, akkor VONTASD EL INNEN A SEGGEDET, MERT NEM ÉRDEKEL :)
      szerintem senki sem kötelezett arra, hogy olvasd *o*
      Akkor "erőltesd" meg magad, és írj jobbat.:c Szeretem ezt az egészet, és nem fogtok eltántorítani tőle, bármit is tesztek.:) Az, hogy ilyet írsz nekem, az .. ugyan, csak téged minősít. Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire nem érdekel mindaz, amit ide leírtál. Többé már nem. Két nappal ezelőtt még biztos, hogy vérig sértett volna, de most, jelen pillanatban csak nevetni tudok.
      Örültem,
      szia.

      Törlés
  31. Válaszok
    1. Most magadról beszélsz? :(
      Azt hiszed, mert már párszor leírtad ((feltehetőleg te voltál)), nekem rosszabb lesz? :( Hagyjuk már. Csak nevetek rajtad. És Boo is nevet, mert épp vele társalgok erről :D:D ne legyél már ilyen szánalmas, TE JÓ ÉG.
      Írj jobbat, honeyyyyyyyy.♥
      Ily

      xx

      Törlés
  32. Szerinted ezeket mind 1 ember írja? Én spec most jöttem fel csak a blogodra. Értem én,hogy nehéz elfogadni a kritikát meg minden de azért hülyeséget ne magyarázz be magadnak/senkinek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SHUT UP darlin'(s). Tök mindegy. Akkor sem zárja be a blogot. Én nem engedem.... ahogy további 139 olvasó sem ˇ-ˇ ENNYIT ERRŐL. Bye
      xx

      Törlés
    2. Anon!
      Leszarom ki írja. NEM ÉRDEKEL. SZÁMOTOKRA, DRÁGA ANONOK NYILVÁN SAJNÁLOS, de le fogom azt tiltani, hogy névtelenek komizzanak, mert olyan nyomorultak vagytok, hogy azt a neveteket sem meritek felvállalni. Milyen kritika? :DDDDDDDDDDDDDD tudod mi a kritika? amiből tudsz építkezni. ez nem más, amit ide írtok, csak puszta irigység. hát tűnjetek már innen, hülye anonok :):))

      Köszönöm Boo, ily♥

      Törlés
  33. Hello kedves iro!
    En nem tudom,hogy ezeknek az nevteleneknek nincs jobb dolguk mint ide NAGY HULYESEGEKET irni!!!Basszus,akinek nem tetszik(bar ketlem,hogy akadna olyan ember)ne olvassa!!en most kezdtem el olvasni,de mar el is olvastam az egesszet,es szerintem BRUTALISAN JOO!!! *-* :33 szard le azokat a nyomikat,akik ennyire feltekenyek!! szanalomra sem meltok!! es NE hagyd abba az irast!!semmiféleképpen sem!!en az elso pillanatool kezdve szeretem a blogod es szeretni is fogom!!<33 :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon köszönöm! Tényleg irtózatosan sokat jelentett, hogy írtál, és örülök, hogy így látod! :)
      Már most, így ismeretlenül is nagyon megszerettelek, remélem a továbbiakban is nyomon fogod követni az eseményeket.
      Puszil és ölel:
      Jane xx.

      Törlés